Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Tas met levensgevaarlijke medicijnen verloren

Toegevoegd: 21-10-2017, 19.25 uur
Tas met levensgevaarlijke medicijnen verloren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Walcheren is iemand een tas met gevaarlijke medicatie verloren. De politie heeft daarom een waarschuwing uitgedaan via Twitter.


Volgens de politie zat de medicatie in een doorzichtige plastic tas. De eigenaar is deze verloren in Vlissingen of Vrouwenpolder. Volgens de politie is de medicatie bij verkeerd gebruik levensgevaarlijk maar om wat voor medicijnen het precies gaat is niet bekend gemaakt.

Degene die de tas vindt wordt gevraagd deze in te leveren bij de politie of een apotheek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (22-10-2017 om 07:23)
Word de politie niet te overbelast als we het op een buro brengen? Moet het ook niet per digitaal worden doorgeven? Sorry,Dit is sarcastisch bedoelt.Ik snap wel dat het medicijnen zijn. Wat je tegenwoordig ook verliest van welke waarde ook je moet het digitaal worden doorgegeven.Het zelfde als je iets vind. En als zij vinden dat het minder dan €300,- waard is halen ze het na 3 maanden van de side af.
Cookie-instellingen beheren