Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij botsing op vluchtstrook N62

Toegevoegd: 05-11-2017, 13.44 uur
Gewonden bij botsing op vluchtstrook N62
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Bij een verkeersongeval op de vluchtstrook van de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen zijn zaterdag twee vrouwen gewond geraakt.


Volgens de politie stond een 56-jarige vrouw uit Terneuzen met haar auto langs de kant van de weg omdat ze tussen het tolplein en de ingang van de westbuis (richting Zeeuws-Vlaanderen) pech had gekregen.

Door onbekende oorzaak botste rond 17.00 uur een andere weggebruiker, een 71-jarige vrouw uit Terneuzen, met haar auto achterop het voertuig van de 56-jarige vrouw. De beide dames raakten gewond. Ze zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht voor nader onderzoek.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto's getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren