Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Ernstig verkeersongeval op A58 Goes

Toegevoegd: 18-11-2017, 04.11 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeval op de A58 is vannacht ter hoogte van Goes iemand ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 01.15 uur ter hoogte van verzorgingsplaats 'Vliedberg' op de rijbaan richting Vlissingen. Er werden drie blusvoertuigen, een hulpverleningsvoertuig, drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van een voertuigbrand maar voor zover bekend heeft de auto niet in brand gestaan. De ambulancedienst heeft het slachtoffer samen met de brandweer uit het voertuig gehaald. Nadat deze ter plekke was gestabiliseerd is de gewonde met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk was de snelweg enige tijd volledig afgesloten. Hierna moest het verkeer over één rijstrook passeren. Rond 02.30 uur kon de helikopter weer opstijgen en startte bergingsbedrijf De Moor met het takelen van de zwaar beschadigde auto.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (21-11-2017 om 09:35)
Bestuurder is onwel geworden, geen drank of wat dan ook in het spel. jammer dat mensen gelijk een orrdeel klaar hebben voor wat in hun ogen is gebeurt. Gezin is nu kapot een lege plek aan tafel. Vrouw wilde haar man helpen tijdens het onwel zijn en heeft dat met haar voor gegeven. Het is zeer tiest dat dit is gebeurt. Het is dan ook zeer jammer dat er mensen zijn die zulke opmerkingen er bij zetten. Veel sterkte voor de familie en nabestaande. R.i.p Evelien.
Kevin (20-11-2017 om 21:45)
@Mar en @Moeder, Mensen zoals jullie sporen echt niet! Als jullie dit serieus menen dan heb ik echt medelijden met jullie! Ik zou hulp gaan zoeken als ik jullie was... Dat je simpel bent geef niet maar val anderen daar niet mee lastig. Of is het jullie om de aandacht te doen? Ik wens alle betrokkenen veel sterke!
sterkte toegevwenst (20-11-2017 om 20:23)
heel veel sterkte gewenst voor het gezin familie kennissen , en veder nabestaande, het is verschrikkelijk. En @moeder: schaam je diep, het had je moeder of dochter of je zoon kunnen wezen.
Christiaan (20-11-2017 om 14:45)
@mar Als je er niet bij ben geweest of hierbij betrokken, is het wel zo fatsoenlijk om gewoon je mond te houden. We spreken hier over mensen die iets verschrikkelijks is overkomen. Speculeren doen we op een beurs. In het algemeen wil ik oproepen om bepaalde meningen of speculaties bij dit soort gebeurtenissen voor je te houden.
x (20-11-2017 om 13:48)
nabestaande veel sterkte met het verlies! Verschrikkelijk :( @moeder, wat een reactie zeg! moet iedereen al om 22.00 uur op zijn bed liggen? Gelukkig zijn het volwassenen.
jan (20-11-2017 om 13:11)
voordat er verder domme reacties neergezet worden.... over laat op bed enz...mevrouw is vanacht overleden tengevolge dit ongeval.....heel veel sterkte toegewenst voor haar man,zoons, en verdre familie
Cookie-instellingen beheren