Meisjes geschept op zebrapad Goes

Toegevoegd: 30-11-2017, 18.22 uur

De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op een zebrapad in Goes heeft een automobilist donderdagmiddag twee meisjes geschept. Het duo raakte hierbij gewond.

De slachtoffers wilden rond 16.35 uur oversteken op de Fruitlaan ter hoogte van het Scalda-schoolgebouw aan de Bessestraat. Een automobilist zag de twee over het hoofd en een botsing was het gevolg. De beide voetgangsters raakten gewond. Ze zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De voorruit van de personenauto raakte door de botsing beschadigd. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (1-12-2017 om 00:39)
Hopelijk gaat het goed met de 2 meiden.Onze dochter kent deze meiden en is toch erg ingrijpend . Heel veel sterkte voor de meiden en hun familie.
Bumper; (30-11-2017 om 18:41)
Lekker belangrijk die voorruit, je kan beter wat meer aandacht geven aan de meisjes. Was persoon in kwestie niet dronken, had hij wel een rijbewijs, was hij niet aan het appen Bumper;