Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Quad gestolen uit garagebox Terneuzen

Toegevoegd: 09-12-2017, 14.47 uur
De gestolen quad uit de garagebox. De gestolen quad uit de garagebox.
De gestolen quad uit de garagebox.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een inbraak in een garagebox in Terneuzen is onder andere een quad gestolen. De inbraak werd vanmorgen ontdekt.

De diefstal vond mogelijk afgelopen week plaats in de garagebox aan de Diepenbrockstraat. De eigenaar ontdekt de diefstal zaterdagmorgen. Er is onder andere een quad van het met Yamaha Raptor 660R met het kenteken 25-HJ-BJ gestolen.

Daarnaast zijn er velgen van een Opel Astra en een rode gereedschapskar meegenomen. De inbrekers hebben de garagedeur geforceerd om binnen te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (12-12-2017 om 11:58)
@kr dus jij vind het maar normaal en lacht hier om, tot er bij jou ingebroken word dan schreeuw je om het hardst om de politie, die ook geen klote voor je doet. wat een kansloze reaktie de wereld zit viol lomperikken
AntiGSM (11-12-2017 om 00:10)
@KR; volgens mij heeft u een slechte jeugd gehad? Nooit een lekkere opgevoerde brommer gehad of zoiets? Gun het een ander dan wel! Ik hoop dat ze de laffe dief of dieven pakken!
KR (9-12-2017 om 19:27)
Scheelt weer een hoop herrie