Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Negen personen steken te vroeg vuurwerk af

Toegevoegd: 30-12-2017, 11.18 uur
Negen personen steken te vroeg vuurwerk af
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens surveillances heeft de politie vrijdag op verschillende plaatsen op Walcheren mensen betrapt op het te vroeg afsteken van vuurwerk.


Samen met handhavers van de gemeente is in Oost-Souburg bij het Oranjeplein gecontroleerd na meldingen van jeugdoverlast. Een persoon werd naar HALT doorverwezen omdat hij illegaal vuurwerk in bezit had.

In Vlissingen kregen in de wijk Westerzicht twee jongeren een verwijzing naar HALT en in de wijken Bossenburg en Pauwenburg werden twee boetes uitgedeeld. In Biggekerke kregen tot slot vier personen een bekeuring, eveneens voor het te vroeg afsteken van vuurwerk.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (30-12-2017 om 16:52)
Camiel, daar moeten dus constant een paar agenten in burger staan... Het is blijkbaar erg moeilijk om te wachten tot 31 december 18 uur....
Jan (30-12-2017 om 16:30)
@Camiel …... Ik zou maar gauw verhuizen als ik jou was. Brommertjes zonder uitlaat die geen vlieg kwaad doen!!! en dat noem jij een oorlogsgebied. Je mocht je schamen dit vergelijk te trekken.
camiel (30-12-2017 om 13:42)
Kom is naar Arnemuiden. Bij de EMTE is het al een oorlogsgebied. Bromfietsen zonder uitlaat overal. En het zou niet toegestaan worden!!!!!!! Graag totaal vuurwerkverbod en zo snel mogelijk. Het bezit of verkoop zwaar straffen. Wat een ongelooflijke bende is het weer hier.
wim (30-12-2017 om 13:21)
Hier in de zak van Zuid Beveland is het al lang bezig met grote knallen zelfs in de nacht uren.
Tom (30-12-2017 om 12:47)
Niet overal waar gecontroleerd wordt worden ze ook echt gesnapt. In Middelburg is vast wel gecontroleerd, maar je kunt nu eenmaal niet alle boefjes vangen. Goed dat de politie hier wel op toeziet!
Helmi (30-12-2017 om 11:28)
Ja waarom niet in Middelburg? Hier word al 3 dagen vuurwerk afgestoken, volgens mij valt Middelburg ook onder walcheren.
Cookie-instellingen beheren