Weerbericht:
Opklaringen, in het zuiden eerst bewolkt. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak bij voedselbank Zierikzee

Toegevoegd: 02-01-2018, 16.45 uur
De inbrekers kwamen het pand binnen door een steen door een ruit te gooien.
De inbrekers kwamen het pand binnen door een steen door een ruit te gooien.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij de voedselbank in Zierikzee is afgelopen nacht ingebroken. De politie spreekt op Facebook van een "kansloze" daad.


De inbrekers kwamen het pand binnen door een steen door een ruit te gooien. Het is onduidelijk of er iets gestolen is. Een medewerker van het pand stuitte vanmorgen op de kapotte ruit en belde direct de politie. Agenten troffen een vriezer aan die openstond. Of daar iets uit is weggenomen, is lastig te zeggen.

In het pand - waar voorheen een school zat - werd afgelopen zomer ook ingebroken, maar toen in het deel waar Vluchtelingenwerk zit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik mulder (2-1-2018 om 18:21)
Inbreken bij de voedselbank ? Dan ben je echt zielig, dan moet je heel dringend professionele hulp gaan zoeken.....
Dan Kersten (2-1-2018 om 18:14)
Ik wens Mariëlle ( oud leerling van mij) en alle medewerkers en deelnemers toch een mooi 2018! Wat een laffe streek....hopelijk heeft de politie succes met het oplossen van deze minne daad!
Cookie-instellingen beheren