Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jongeren naar HALT voor belagen zwaan

Toegevoegd: 04-01-2018, 17.52 uur
Met de zwaan gaat het gelukkig goed.
Met de zwaan gaat het gelukkig goed.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft in Goes vanmiddag een groepje jongeren doorverwezen naar HALT wegens het belagen van een zwaan.


Agenten troffen de zwaan aan die op dat moment belaagd werd door een groepje jongeren. Voor dit dierenleed zijn de jongeren doorverwezen naar HALT.

“De jongeren mogen aan bureau HALT uit gaan leggen waarom ze dit gedaan hebben” schrijft de wijkagent Silvan Vael op Twitter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (5-1-2018 om 09:17)
Vroeger ook wel eens wat uitgehaald, kattenkwaad anno 11953.. Door agent bij oor gepakt en op hety plaatselijke politiebureau in de el gezet. Bléren. Duizend strafregels schrijven. Zonder carbon en een pc bestond niet. Thuis nog een draai rond de oren. Wist precies waar het voor was. Hielp wel allemaal. Heb er geen trauma's aan overgehouden.
Domburgse (5-1-2018 om 01:04)
Walgelijk!Wat gaat er in die kopjes om?Een onschuldig weerloos dier te mishandelen!Waar gaat het naar toe?Deze "kinderen"moeten niet naar Halt maar net zoals ze in Amerika doen met deze misbaksels,STRAFKAMP!Discipline bijbrengen! En misschien ook idd de ouders terecht wijzen,het is toch ook wel een groot stukje opvoeding die helaas mislukt is!!!
D. K. (4-1-2018 om 22:42)
Als Docent VMBO en MBO....had ik ze graag eens onder handen genomen én ook de ouders!! Want hier is in de opvoeding echt iets fout gegaan, toch..?
Rob (4-1-2018 om 22:35)
Door verwijzen naar Halt? Is dat ook nog straf? Als je zo jong bent en dieren leed toe brengt dan moet je dat hard afstraffen. Halt is een lachertje waar ze helemaal niets van leren. Gelijk hard de kop in drukken. Laat ze idd. maar eens een flink aantal vrije zaterdagen opofferen om rot karweien te doen.
Goes (4-1-2018 om 21:00)
Had ik toch niet moeten zien, zielepoten! Onschuldig dier lastig vallen, hoe triest kan je zijn.
Robin Koeman (4-1-2018 om 20:48)
@Michel - Een paar dagen in de cel lijkt me een goede optie, maar die boete dan weer niet, want die wordt toch door mama en papa betaald, daar merken ze niets van.
Cookie-instellingen beheren