Busje op zijn kant bij ongeluk Oesterdam

Toegevoegd: 30-01-2018, 09.15 uur - Update: 30-01-2018, 14.00 uur

Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Bij de Bergse Diepsluis op de Oesterdam zijn vanmorgen een personenauto en een bestelbusje op elkaar gebotst. Tenminste één persoon raakte gewond.

Het ongeval vond rond 07.40 uur plaats bij de afslag naar de Bergse Diepsluis. Als gevolg van een voorrangsfout botste een personenauto in de zijkant van het bestelbusje. Door de klap kwam het busje op zijn kant terecht.

Er zijn meerdere brandweervoertuigen ter plaatse geweest, maar van een beknelling bleek geen sprake. De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval maar kon al weer snel terug naar de kazerne. Er waren meerdere ambulances ter plaatse. Tenminste één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thoolse (30-1-2018 om 09:50)
Dat is niet zacht gegaan! Sterkte toegewenst.