Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Beslaglegging motoren No Surrender

Toegevoegd: 14-02-2018, 12.20 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge heeft de politie aan het einde van de ochtend beslag gelegd op zes motoren die stonden gestald bij het clubhuis van motorclub No Surrender.


Vanochtend vroeg deed de politie op drie plaatsen invallen: bij de woning in Hulst van de 41-jarige leider van de motorclub, bij diens bedrijfspand aan de Hogeweg in Hulst en bij een café aan de 's-Gravenstraat in Clinge waar de clubavonden van de motorclub worden gehouden.

De leider is aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man. Hij wordt er van verdacht samen met een eerder aangehouden leider van dezelfde motorclub leiding te geven aan een landelijk opererende criminele organisatie. De andere leider werd in december al opgepakt. Hij zit nog altijd vast.

De aanhouding van de beide leiders maakt onderdeel uit van een langer lopend onderzoek naar criminele activiteiten binnen motorclub No Surrender. “De overheid heeft bijzondere aandacht voor criminele motorclubs en hun leden vanwege diverse incidenten en criminele activiteiten in het land. Het onderzoek richt zich niet enkel op individuen, maar op een structurele aanpak van criminele motorclubs”, zo legt de politie uit.

Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (16-2-2018 om 00:11)
Het nieuwe "etnisch profileren", autochtoontje pesten. Nederland het gekke broertje van Europa.
John (15-2-2018 om 18:27)
@ renata. Van een paar gefrustreerde leernichten op aftandse brommers hebben we inderdaad niet zo veel last. Het is natuurlijk wel veel makkelijker om dit soort lui keihard aan te pakken in plaats van echte zware jongens die niet terug deinzen om b.v terug te schieten op de politie. Opzich ook niet vreemd als je kijkt wat een gemiddelde agent verdient. Voor die paar grijpstuivers ga je niet je leven op spel zetten toch
Renata (15-2-2018 om 10:45)
Opleveren? Het gaat alleen om pesten. Dat ‘de overheid’ maar liever zich richt op de mocro-maffia of al het gajes dat zuipt en in de auto stapt of degenen die een boswachter mishandelen. . Denk dat de gemiddelde burger daar meer aanstoot aan neemt dan aan No Surrender. Hebben wij last van ze?
Terneuzenaar (14-2-2018 om 20:17)
Hoera. Hiermee krijgen de Marrokkaanse en Turkse boefjes nog meer vrij spel?. Ik zie agenten even lief op te dure Mercedessen en Audi’s beslag leggen omdat ik vindt dat zij een maatschappelijker probleem zijn dan een motormuis..
Rien (14-2-2018 om 17:25)
Dat wilde ik net zeggen 'Kees" al die ouwe meuk zal de staat niet echt veel opleveren.
Kees (14-2-2018 om 13:34)
Die motoren vertegenwoordigen geen noemenswaardige waarde. Laten staan was goedkoper geweest.