Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietkwekerij ontdekt na wietvondst in auto

Toegevoegd: 22-02-2018, 14.20 uur
In totaal stonden er 293 hennepplanten in de woning.
In totaal stonden er 293 hennepplanten in de woning.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In het onderzoek na de vondst van een flinke hoeveelheid hennep in een auto in de nacht van dinsdag op woensdag is in een woning in Bruinisse ook nog een hennepkwekerij aangetroffen.

Surveillerende agenten zetten rond 01.15 uur een 47-jarige man uit Delft aan de kant. Uit de auto kwam een sterke hennepgeur en in het voertuig bleken in vuilniszakken tientallen kilo's hebben te liggen. Het onderzoek dat volgde leidde de politie naar een woning aan het Grevelingenhout.

Met toestemming van de officier van justitie zijn agenten die woning binnen gegaan. Ze troffen daar een hennepkwekerij aan. In de woning waren meerdere kweekruimtes ingericht met in totaal 293 wietplanten. De planten en de kweekapparatuur zijn vernietigd.

Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (23-2-2018 om 08:20)
Compleet financieel leegplukken en hun huis uit gooien. Als kers op de taart ook nog 200 stokslagen. Laat ze er zelf ook nog een stuk of 50 achter elkaar oproken.