Politie zoekt eigenaren gestolen goederen

Toegevoegd: 29-03-2018, 16.14 uur

In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.
In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.
1 2 3
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Naar aanleiding van een lopend onderzoek naar witwassen heeft het Integrale Afpakteam van de politie in februari een zeecontainer in een loods in ’s-Heer Arendskerke geopend. In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Omdat er bij de politie nog steeds geen eigenaar bekend is geworden en er ook geen aangifte is gedaan waarin verwezen wordt naar de goederen is de politie op zoeken naar de eigenaren van de spullen. Het zou namelijk goed kunnen dat deze aangetroffen zaken emotionele waarde voor de eigenaar hebben.

De politie wil de spulletjes graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Mocht iemand de goederen herkennen kan deze contact opnemen met de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750