Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Signalement bekend beroving auto Breskens

Toegevoegd: 27-04-2018, 14.12 uur
Signalement bekend beroving auto Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft een signalement verspreid van één van de twee personen die donderdagmiddag in Breskens op gewelddadige wijze een bejaarde zijn auto afnamen.


Het slachtoffer, een 85-jarige man uit de gemeente Terneuzen, zat rond 16.45 uur in zijn auto die hij aan de Westerscheldezijde had geparkeerd bij de Promenade.  Op een gegeven moment kwamen twee mannen achter langs zijn auto lopen. Eén van hen vroeg vervolgens of hij hen naar België kon brengen. De bejaarde man weigerde en werd vervolgens op brute wijze uit de auto getrokken. 

"De aanvaller kroop vervolgens achter het stuur en reed samen met zijn kompaan in onbekende richting weg", zo vertelt de politie. Het slachtoffer heeft volgens de politie een goed signalement van zijn aanvaller kunnen geven. Het gaat om een blanke man met strak naar achteren gekamd haar (mogelijk in een staartje). Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 40 en 45 jaar.

De belager had een stevig breed postuur en is naar schatting tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij had mogelijk werkkleding aan. De man sprak met een Belgisch accent. Het slachtoffer beschrijft zijn belager als een guur onverzorgd type. Van de andere persoon is geen duidelijk signalement.

Van de daders en de gestolen auto, een Suzuki Splash met het kenteken 12-LSP-1, ontbreekt nog elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (28-4-2018 om 16:42)
Hopelijk komen ze niet terug in Breskens, dus oogjes open en snaveltjes toe. Want stel je voor dat ze daar kennissen hebben, het zet je toch te denken? Of ze pakken nog eens een paviljoentje, of zouden ze die dag toevallig ergens met de pin betaald hebben.....zal wel niet he heren Politie?
bart (28-4-2018 om 11:51)
Inderdaad als ze ze vinden ter plekke allebei een nekschot geven. Op de knieen en afknallen. smerig tuig. Dat zou mensen er wel van weerhouden zulke acties te doen. Die komen er met een taakstrafje vanaf. en die man heeft er lang last van.
EM (28-4-2018 om 10:13)
@Kees idd Nekschot ,tuig van de richel is het .
Kees (27-4-2018 om 22:20)
Nekschot.
Cookie-instellingen beheren