Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dode bij ongeval Hoekseweg Hoek

Toegevoegd: 28-04-2018, 20.59 uur - Update: 28-04-2018, 22.32 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Hoekseweg (N682) tussen Terneuzen en Hoek is zaterdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Eén persoon is hierbij om het leven gekomen.


Rond 20.35 uur werd gemeld dat vlakbij de Wulpenbek een frontale botsing had plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een man werd door de klap uit de auto geslingerd. Dit slachtoffer overleed ter plekke. Een andere gewonde, volgens de politie een meisje, is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De derde persoon zat bekneld en kon rond 21.35 uur door de brandweer worden bevrijd. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.

De brandweer rukte uit met meerdere voertuigen en ook zeker vier ambulanceteams spoedden zich ter plekke. Vanuit België kwam een MUG-traumateam ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen kwam naar de ongevalslocatie. Rond 22.10 uur is deze weer vertrokken. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De weg is voorlopig volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (29-4-2018 om 08:51)
Laat het sporen onderzoek de werkelijke toedracht boven water krijgen. Heel veel steun en kracht voor de nabestaanden, voor dit verschrikkelijke ongeval. Een ding hoop ik niet dat dit weer niet te wijten is aan de smartphone wat dat betekend mag je zelf in vullen.
Vlissinger (29-4-2018 om 00:12)
Hopelijk niet weer iemand met een smartphone die dacht dat het wel altijd goed zou gaan. Heb je woorden of ruzie laat je dan niet afleiden. Veel mensen zijn totaal niet bezig met autorijden en rijden op de automatische piloot. Een keer gaat dat fout. Sterke aan de nabestaanden.