Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster rijdt tegen autoportier in Goes

Toegevoegd: 02-05-2018, 10.59 uur
De fietsster kon ter plaatse worden behandeld.
De fietsster kon ter plaatse worden behandeld.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdag aan het einde van de middag een vrouw gewond geraakt doordat ze tegen een net geopend autoportier reed.


Het ongeluk gebeurde rond 17.35 uur op de parkeerplaats bij de Dirk van den Broek-supermarkt aan de Beukenhof. Volgens de politie opende een inzittende van een personenauto net het autoportier toen de vrouw op haar fiets langsreed.

De fietsster kwam ten val en ze liep lichte verwondingen op. Na behandeling ter plekke door een rapid responder van de ambulancedienst kon ze haar weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ moeder (3-5-2018 om 07:17)
Moeder dat klopt! Dit is 3 jaar terug in Vlissingen gebeurt! In de badhuisstraat. De dader is nooit gepakt en heeft zich nooit gemeld. De familie is er nog steeds kapot van.! Een oma, moeder en partner is overleden en die man in die zilveren auto zwijgt.... Diep triest!
AntiGSM (3-5-2018 om 00:26)
@liesbeth van den bergh en Moeder, dames, hebben jullie wel eens opgelet hoe de gemiddelde fietser zich gedraagt in het verkeer?? Vliegen alle richtingen op (niet 1 geeft er richting aan (hand uitsteken) en daar moeten de automobilisten op anticiperen?? Wij moeten wel enorm oppassen met fietsers omdat de verzekeringen helaas volledig aan hun kant staan, anders gezegd een fietser is voor de verzekering zelden fout en dus verheven boven bijna alles....en zo rijden de meeste dus!
Moeder (2-5-2018 om 16:16)
Hier ben ik altijd bang voor. Niet iedere automobilist kijkt eerst in de zijspiegel, helaas. Als fietser kun je niet altijd meer ontwijken en je kunt ook niet altijd met een wijde boog om stilstaande auto’s heen fietsen, helaas. Je kunt nl niet vantevoren zien of er iemand in zit, die op het punt staat uit te stappen. De schuld ligt dus bij de automobilist(e). Gelukkig is het met een sisser (en schrik in de benen) afgelopen, ik heb weleens gehoord dat een vrouw zo slecht terecht kwam, dat zij overleed. Je zult het op je geweten hebben....
liesbeth van den bergh (2-5-2018 om 13:01)
Hoop tóch dat deze persoon en ALLE anderen éérst goed kijken vóór t portier te openen of andere dingen te doen zoals wegrijden bijv. of links uitwijken.....
Cookie-instellingen beheren