Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht tijdens achtervolging Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2018, 22.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tijdens een achtervolging door de politie is vrijdagavond een auto van de weg geraakt. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 20.25 uur plaats op de Leliëndaalseweg tussen Middelburg en Sint Laurens. Volgens de politie was er sprake van een korte achtervolging. De agenten wilden de auto controleren omdat hij opviel, maar de bestuurder ging er vandoor. De automobilist reed ontzettend hard en agenten wilden zijn rijbewijs invorderen, maar de man raakte met zijn auto van de weg en kwam op zijn kant tot stilstand. Hij kon zelf uit het wrak klimmen.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonde bestuurder met spoed naar een ziekenhuis heeft gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend. De auto is na een kort onderzoek weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (18-5-2018 om 17:38)
Rijbewijs afpakken + een flinke straf.
Cookie-instellingen beheren