Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon eet te veel paddo’s in bos

Toegevoegd: 12-05-2018, 19.21 uur
De hulpdiensten bij Burgh-Haamstede.
De hulpdiensten bij Burgh-Haamstede.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De hulpdiensten zijn zaterdag aan het einde van de middag uitgerukt voor een jongen die paddo’s op had in het bos bij Burg-Haamstede.


Volgens de politie is er een korte zoektocht geweest naar de jongen. Nadat deze was aangetroffen is hij onderzocht in een ambulance omdat hij te veel paddo’s had genomen. Er was ook een strandjeep uitgerukt om te assisteren.

De jongen uit Duitsland bleek verder geen medische hulp nodig te hebben en de politie heeft hem dan ook naar zijn verblijf gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (13-5-2018 om 10:34)
Waar haal je in deze tijd paddo's vandaan. Het is nog geen herfst. Heeft ie ze gekocht en heeft ze in het bos opgegeten? Raar verhaal!
Mark (13-5-2018 om 03:36)
Ga je niet dood van maar voelt misschien wel zo
Kees (12-5-2018 om 20:00)
Die rode met witte stippen zijn heerlijk
Cookie-instellingen beheren