Jaar celstraf geëist tegen Vlissinger (19)

Toegevoegd: 15-05-2018, 20.06 uur

Jaar celstraf geëist tegen Vlissinger (19)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 19-jarige Vlissinger M. W. is dinsdag in Middelburg een gevangenisstraf van twaalf maanden geëist, onder meer voor ontucht met een meisje.

W., die grotendeels ontkent of zich op zijn zwijgrecht beroept wordt ervan verdacht begin van dit jaar in Tilburg in het bezit te zijn geweest van een vuurwapen. Twee weken daarvoor zou hij betrokken zijn geweest bij een inbraak in Boxtel en begin november zou dat het geval zijn geweest bij de diefstal of heling van een scooter in Tilburg.

Het enige dat W. erkende was het hebben van seks met een 14-jarig meisje in Terneuzen. Dat gebeurde in de periode van augustus 2017 tot en met midden januari van dit jaar. W. zei zich 'kapot te schamen'. Hij gaf ook aan dat hij nooit heeft geweten dat ze 14 was en dacht dat ze 17 was. W. zei dat als hij het had geweten, hij absoluut nooit en te nimmer een seksuele relatie was begonnen.

W. was vorig jaar betrokken bij het schietincident aan de Goudenregenstraat in Terneuzen. Voor zijn aandeel kreeg hij eind april dit jaar - na een eis van twee jaar cel - 42 maanden gevangenisstraf opgelegd. Uitspraak over twee weken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (16-5-2018 om 06:54)
Op scholen hebben al die jonge mensen al sex tegenwoordig, vreselijk man.. Die pubers mogen ook allemaal gevangenisstraf krijgen van mij.. Er lopen zat meiden met 15 jaar al zwanger rond en niemand doet iets.. Het is gewoon minderjarig en strafbaar, ook schooljeugd bah !