Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto gevluchte verdachten Koewacht getakeld

Toegevoegd: 17-05-2018, 20.10 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Bij de Kievitendreef in Koewacht is vanavond de personenauto geborgen die werd achtergelaten door drie mannen die op de vlucht waren voor de politie.


De politie wilde de bestuurder van de auto rond 16.00 uur aan de kant zetten voor een controle maar omdat het voertuig niet stopte, werd de achtervolging ingezet. Vanaf de Tweede Verkorting reed de auto de Kievitendreef in; een doodlopende weg bij een bosgebied. Hier vluchtten drie inzittenden weg.

Twee personen konden, mede dankzij de inzet van een diensthond en een politiehelikopter, ter plekke worden aangehouden. De derde persoon kon ondanks een lange zoekactie niet meer worden achterhaald. De zoekactie in het natuurgebied is inmiddels beëindigd.

Volgens de politie is ter plaatse drugs aangetroffen. De auto van de drie is voor nader onderzoek tegen half acht afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (18-5-2018 om 09:45)
Zijn jullie gek geworden Politie ? Voor een doorrijden na controle sturen jullie een Helicopter wat 15000 euro kost de lucht in voor jongens die een werkstrafje van 100 uur krijgen ?? Wat een geldverspilling...En maar klagen er geen geld is voor personeel als jullie zo met je geld smijten en elk jaar nieuwe jeeps kopen snap ik wel waarom het geld op is ! En op bureau draaien ze nog op Windows XP maar wel dure helicopter voor jongetjes laten vliegen nou nou nou
Cookie-instellingen beheren