Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatieteam houdt twee Goesenaren aan

Toegevoegd: 19-05-2018, 10.12 uur
Arrestatieteam houdt twee Goesenaren aan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een arrestatieteam (AT) heeft deze week op twee momenten in Goes mannen aangehouden. Dat gebeurde vanwege een verdenking van drugs- en wapenbezit.

De politie startte onlangs een onderzoek omdat de mannen harddrugs en vuurwapens zouden hebben. Woensdag werd door het arrestatieteam een 45-jarige man opgepakt, gisteren volgde de aanhouding van een 32-jarige man.

Bij doorzoekingen van de woningen van de mannen werd een hoeveelheid cocaïne en contant geld gevonden. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. Er zijn geen vuurwapens aangetroffen. De 45-jarige mocht vrijdag na verhoor naar huis. De 32-jarige man zit nog vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (19-5-2018 om 20:08)
Ik sluit me helemaal bij humpty aan. En ik wil nog iets toevoegen, een arrestatie team drugs vinden en een grote hoeveelheid contant geld en nu weer op vrije voeten? Ik vind het echt k*t om te zeggen maar vind het echt jammer dat wij mensen voor dit systeem gigantisch veel belasting betalen en die gasten kunnen doen en laten wat ze willen:moedwillig mensen verslaafd en faiiet maken regelrecht meehelpen aan het verharden van de samenleving, de jongeren beïnvloeden in het kiezen tussen 1000 eu per dag of 1500 per maand als je een baan hebt. Zolang dit niet word aangepakt bij de bron ( grote jongens in dit land , blijft het dweilen met de kraan open en zal ook hier in Zeeland de harmonie naar de knoppen gaan.
humpty dumpty (19-5-2018 om 13:47)
tja die aanfluiting die de minister politie uitbreiding noemt gaat geen zoden aan de dijk zetten nadat de straatschoffies al lang rijker zijn dan de minister en de korpchef bij elkaar. het repressie kabinet heeft toegekeken en decennia niets gedaan. toch geen wonder dat het hier nu criminelen wonderland is ? wat de politie er nu bij krijgt is ook maar een fractie van wat ze eerst hebben wegbezuinigd, maar ja, aandeelhouders en multimiljonairs moetsen blijkbaar eerst. tja, die zijn nu rijk genoeg om in betere, kuxere, veiliger oorder te gaan wonen, en jan met de pet kan de tering krijgen en verder leven in een crimineel broeinest. bedankt nog, we zullen het niet vergeten.