Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder ernstig gewond in Hoek

Toegevoegd: 23-05-2018, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Savoyaardsweg bij Hoek is woensdagmiddag een scooterrijder ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.


De scooterrijder botste door onbekende oorzaak tegen een betonblok. Dat gebeurde rond 13.45 uur ter hoogte van de Katoen Natie. Er kwamen twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter ter plekke.

De gewonde is uiteindelijk per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis buiten de regio. De politie heeft de scooter meegenomen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bekende (18-6-2018 om 14:00)
kan 2 jaar duren voor dat hij hersteld is.is er erg aan toe
Rico (24-5-2018 om 13:15)
@ Mark, als je met een deftige motor tegen zo blok aan rijd of met een auto loopt het ook niet altijd prettig af. Belangrijker is dat het slachtoffer er boven op komt en daar voor ook heel veel sterkte gewenst.
Mark (23-5-2018 om 17:54)
En daarom heb ik tegenwoordig een hekel aan scooters is niks anders dan plastic troep .
Cookie-instellingen beheren