Middelbrand bij bedrijf Langeweg Axel

Toegevoegd: 25-05-2018, 21.57 uur - Update: 25-05-2018, 23.36 uur

Middelbrand bij bedrijf Langeweg Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Aan de Langeweg in Axel is vrijdagavond brand uitgebroken in een bedrijfspand. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De brand werd rond 21.35 uur opgemerkt en woedt in een productieloods van Den Doelder Pallets. Volgens de Veiligheidsregio is er vermoedelijk sprake van een brand tussen het dak en het plafond. De brandweer is ter plekke en heeft een onderzoek ingesteld. Er is rook waargenomen. Met behulp van warmtebeeldcamera's wordt gezocht naar de brandhaard.

Er is opgeschaald naar middelbrand en er zijn twee tankautospuiten, een hoogwerker en een watertankwagen opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio zijn die ook daadwerkelijk ter plekke.

Om 22.25 uur heeft de brandweer het sein brandmeester gegeven. Door de brandweer zijn plafondplaten verwijderd om de oorzaak te vinden. Boven de platen zijn enkele verschroeide balkjes gevonden, deze zijn geblust. De bedrijfshal zal worden geventileerdReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750