Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Basisschool ontruimd vanwege gaslek

Toegevoegd: 30-05-2018, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Rooms-Katholieke Bisschop Ernstschool in Goes is woensdagochtend ontruimd na het vermoeden van een gaslek.


De Goese brandweer werd rond 09.45 uur met spoed naar de basisschool aan de Bergweg gestuurd om metingen te doen. In de tussentijd werden alle aanwezigen door bedrijfshulpverleners geëvacueerd. Medewerkers van het nutsbedrijf kwamen ter plaatse en namen het incident over van de brandweer. Er kwamen ook verschillende politie-eenheden ter plekke, maar verdere hulp bleek niet nodig.

Op de Bisschop Ernstschool zitten zo’n 350 leerlingen. De schoolkinderen werden tijdelijk opgevangen tegenover het schoolgebouw. Na een uur kon de laatste groep terugkeren naar hun lokaal.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (31-5-2018 om 08:44)
@jan meestal is het loos alarm de keren dat t nodig is dat de brandweer er echt moet zijn is vele malen minder maar ze denken vast "zeker weten voor t geval" i
Jeroen (30-5-2018 om 17:06)
@jan, wat ben jij een azijn zeikerd. Je weet wellicht ni wat er is gebeurt, waren ze aan het werk of wat anders. Is het bij jou thuis top in orde?
jan (30-5-2018 om 12:38)
Dit gebeurt wel eens ,is dit allemaal achterstallig onderhoud ?als dit zo is dan hebben we jaren en jaren betaald voor wat er niet is of wordt gedaan .
Cookie-instellingen beheren