Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeval met grasmaaier Serooskerke

Toegevoegd: 04-06-2018, 19.17 uur - Update: 04-06-2018, 20.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval op de Huismansweg bij Serooskerke (W) is maandagavond iemand om het leven gekomen.


Twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter rukten rond 18.05 uur uit nadat er een ongeval was gebeurd met een grasmaaier. De hulpverleners konden niks meer voor het slachtoffer doen, deze overleed ter plekke.

Volgens een woordvoerder van de politie is het slachtoffer een man die vermoedelijk gras aan het maaien was bij zijn woning. De hulpdiensten troffen het slachtoffer in een sloot aan met de grasmaaier op zijn lichaam.

De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De technische recherche is ter plaatse. De weg is afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (5-6-2018 om 09:40)
Hoe erg! Gaat zo vaak BIJNA mis. Of enkel de maaier die uitgetakeld dient. Helaas niet onvoorstelbaar dus .. Sterkte voor iedereen die hiermee te maken heeft!
Joeri (4-6-2018 om 23:51)
Erg triest. Op dit moment lijkt het op een noodlottig ongeval waarbij de man met de grasmaaier in de sloot beland is en zich niet meer heeft kunnen redden. Ik wens zijn familie en vrienden veel kracht en moed toe om dit onverwachte verlies te dragen en met de situatie om te leren gaan. Alle goeds!
Renata (4-6-2018 om 23:42)
Oh hoe triest. Sterkte voor familie.
Kees (4-6-2018 om 20:10)
Helaas een klassiek ongeval. En het zal ook niet de laatste zijn. Sterkte aan de nabestaanden.