Kluis opgevist bij Het Sas Wilhelminadorp

Toegevoegd: 04-07-2018, 12.01 uur

De kluis werd opgevist bij Het Sas. De kluis werd opgevist bij Het Sas.
De kluis werd opgevist bij Het Sas.
1 2
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - In het water bij Het Sas in Wilhelminadorp is dinsdagmiddag een kluis gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.

De politie kreeg rond 14.30 uur een melding dat er een kluis was opgevist, waarin nog onder meer diverse sleutels zaten. De kast met inhoud was voor een groot deel verroest. De kluis en de sleutels zijn meegenomen.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze kluis met inhoud weten. Tips zijn welkom via 0900-8844 of WhatsApp: 06-12207006.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-7-2018 om 15:43)
Er zal vast niet veel hebben ingezeten anders was dit wel aan gegeven maar het kan ook dat de eigenaar deze zelf in de plomp heeft gedumpt al vraag ik mij wel af hoe deze boven water is gekomen want het lijkt mij niet door een sportvisser die met zijn hengeltje zit te vissen.