Ongeluk Sloeweg vanwege keren

Toegevoegd: 13-07-2018, 12.04 uur

Het ongeval op de Sloeweg donderdagavond.
Het ongeval op de Sloeweg donderdagavond.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Het ongeval dat gisteravond plaats vond op de Sloeweg in Vlissingen kwam doordat een automobilist wilde keren om af te slaan naar een bezinepomp.

Het ongeval vond rond 22.10 uur plaats. Een 20-jarige vrouw uit Vlissingen wilde volgens de politie keren over de doorgetrokken streep om af te slaan naar een benzinepomp aan de nadere kant van de weg. Een 22-jarige man, ook afkomstig uit Vlissingen, botste vervolgens tegen de auto van de vrouw aan.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest die alle betrokkenen hebben onderzocht op letsel. Twee daarvan zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Sloeweg is na het ongeluk in beide richtingen afgesloten. Nadat de voertuigen waren weggesleept is deze rond 23.00 uur weer vrijgegeven.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (15-7-2018 om 12:07)
Ik zie bij de reacties een paar keer de opmerking om de weg daar aan te passen, maar waarom kunnen we ons niet gewoon aan de verkeersregels houden
willem (14-7-2018 om 10:22)
Tussen de twee rijstroken bij de benzinestations vehoging maken. Andere gemeentes hebben dat ook dikwijls. probleem verholpen!!!!
Christian (13-7-2018 om 22:28)
Kijk, dit is niet het eerste ongeluk op die plek. De doorgetrokken streep staat er niet voor niets, ook staan er borden dat mensen door moeten rijden naar de rotonde om daar het andere tankstation te gaan. Al met al, degene die aan het keren was, zit gewoon enorm fout, volgende keer zal ze toch maar even door moeten rijden naar de rotonde.
T4 (13-7-2018 om 18:16)
Hoe moeilijk is het toch om te zien dat er een doorgetrokken streep is en een bord verboden te keren. Tijd voor een brilletje
Boogaard (13-7-2018 om 17:46)
Dat is geen nieuws dat wordt wel vaker gedaan
camiel (13-7-2018 om 16:29)
Gebeurd daar dagelijks. Niemand is bereid om op de rotonde te keren. Ze zouden daar is een camera moeten zetten en gewoon op kenteken de bekeuring toesturen. Is levensgevaarlijk. Hoe er nog niet meer ongelukken op deze manier zijn gebeurd blijft een raadsel.