Flinke file na botsing met gewonde N256

Toegevoegd: 16-07-2018, 18.14 uur

Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Een ongeluk op de Deltaweg (N256) bij Wilhelminadorp heeft vanavond voor een kilometerslange file gezorgd. Eén persoon raakte gewond.

Bij de kruising met de Langeweg reed een Nederlandse personenauto achterop een camper met Duits kenteken. De beide voertuigen moesten afremmen bij de verkeerslichten. Eén van de betrokkenen is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor heeft de personenauto getakeld. De camperaars konden hun weg zelfstandig vervolgen.

Het ongeluk werd rond 17.40 uur gemeld en al snel ontstond flink wat oponthoud. De aanrijding zorgde voor een file tot voorbij de afslagen bij de Oost-Westweg, ruim vier kilometer vanaf de kruising. Rond 18.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-7-2018 om 14:27)
@AntiGSM: das idd vaak ook een oorzaak van ongelukken.
AntiGSM (18-7-2018 om 12:00)
@Mar; wat denk je van smartphonegebruik? Die zie ik ook dagelijks bijna achterop voorliggers klappen omdat ze berichtjes aan het lezen/ typen zijn.
Mar (17-7-2018 om 13:05)
@Wim: en wat denk je van te hard rijden? Er geldt niet voor niets een maximale snelheid van 80. Vaak bij de kruisingen wordt er geen snelheid geminderd.
wim (17-7-2018 om 07:10)
Dat gebeurd op die weg steeds vaker ik vermoed toch dat er te weinig afstand gehouden is