Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 253 km

Gewonden bij botsing Philipsdam Bruinisse

Toegevoegd: 25-07-2018, 17.02 uur - Update: 25-07-2018, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij een aanrijding op de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland zijn vanmiddag meerdere mensen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur bij de Krammersluizen. In eerste instantie was er onduidelijkheid over de exacte locatie van de botsing. Even werd namelijk gedacht dat het ongeluk was gebeurd op de N59 bij Nieuwerkerk maar dat bleek dus niet te kloppen.

Ter plekke kwamen twee bestelbusjes en twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er ontstond veel schade. Er zijn drie ambulanceteams ingezet omdat er sprake was van drie gewonden. Zij zijn per ambulance afgevoerd. De vier voertuigen moesten worden getakeld.

De hoofdrijbaan kon even na 17.00 uur worden vrijgegeven. In de tussentijd moest het verkeer over de parallelbaan. Dit leverde bij brede voertuigen nogal wat problemen op want de parallelweg is een stuk smaller dan de hoofrijbaan. Passeren was bijvoorbeeld bij landbouwvoertuigen lastig.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren