Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken Duitsers rijden cabrio vast op strand

Toegevoegd: 26-07-2018, 09.21 uur
De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand. De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand.
De cabrio kwam al snel vast te zitten in het mulle zand.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een groepje dronken Duitse mannen heeft vannacht bij Renesse hun Audi A5 cabrio vastgereden op het strand.

Het groepje wilde de stapavond afsluiten met een rondje over het strand. De auto liep echter al snel vast. Er werd geen boete uitgeschreven voor het rijden onder invloed. “Voor ons was helaas met geen mogelijkheid vast te stellen wanneer er gereden was en door wie”, zo zegt de politie.

De politie heeft wel de gegevens van de mannen genoteerd en hen vriendelijk doch dringend verzocht om hun roes op de camping uit te slapen en deze ochtend de auto zo snel mogelijk van strand weg te laten takelen. De kosten hiervoor moeten de mannen uiteraard zelf betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem den Ollander (29-7-2018 om 21:14)
Kalm-aan mensen....er is niks gebeurd gelukkig, een ferme preek is hier op zijn plaats.
loonatic (29-7-2018 om 16:52)
ik denk dat ik ook maar rondje strand ga doen haha proost
Henk Hopjes (27-7-2018 om 14:49)
De mensen die menen dat het een goed idee is om mensen boetes en straffen op te leggen op basis van niet te bewijzen verdenkingen moeten even heel goed nadenken wat voor gevolgen dat zou hebben voor iedere burger. Dit zou een blik machtsmisbruik openen zoals nooit tevoren, maar u vertrouwd uw medeburger in de vorm van politie en justitie volledig uiteraard. Immers komt corruptie niet voor bij overheidsmedewerkers.
Tim Fakkeldij (27-7-2018 om 12:15)
De politie kan niet vaststellen wie er garden heeft en wanneer, dus is het ook een aan name dat de bestuurder dronken was. Waarschijnlijk staat er nergens een bord dat er een parkeer verbod is op het strand, dus lijkt het mij vrij lastig om daar op te bekeuren. Ach en de berging lijkt mij ook niet direct gratis.
martin (26-7-2018 om 13:14)
We weten dat 1 van de inzittende gereden heeft en de tijd heeft alleen in hun voordeel gewerkt. Toch snap ik dat volgens de nederlandse wet bekend moet zijn wie gereden heeft en dus schuldig is. Dat er dus geen bekeuring is geschreven wegens rijgedrag of alcohol kan ik daarom ook nog snappen. Wat ik niet snap is dat er helemaal geen bekeuring is uitgeschreven. De auto is geparkeerd op een plaats waar hij niet eens mag zijn. Parkeerboetes gaan normaal gezien ook naar de eigenaar van de auto, niet naar de chauffeur. Waarom is dat in dit geval niet zo dan? Boete voor verkeerd parkeren lijkt mij best op z'n plaats.
Ik (26-7-2018 om 12:13)
Wat een slap optreden! Allemaal een forse boete en direct wegtakelen die auto. Nu nodigt het uit tot meer van die flauwe onzin met misschien slachtoffers tot gevolg.