Weerbericht:
Wisselend bewolkt en droog, landinwaarts ook enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Veel rook door brand in hooiberg

Toegevoegd: 05-08-2018, 14.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - Bij een compostverwerkend bedrijf in Oostburg woedt op dit moment een brand in een hooiberg. Er is sprake van en forse rookontwikkeling.


De brand ontstond even na 13.00 uur bij het bedrijf aan de Lange Heerenstraat. De brandweer is met drie blusvoertuigen en een waterwagen ter plaatse. Een shovel en kraan die in de buurt stonden zijn inmiddels door de brandweer weggereden, waardoor het vuur niet meer kan overslaan. Ook gaat de brandweer met behulp van een watertransport van 1000 meter water uit de buurt oppompen.

Bij de brand komt veel rook vrij. De rook kan over de N253 en de Scherpbierseweg trekken. De brandweer adviseert omwonenden om zo veel mogelijk uit de rook te blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (5-8-2018 om 16:47)
Waarom hier weer ook geen blushelikopter ingezet want dit is een plaats met veel water in de buurt dus geen probleem lijkt mij.