Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 22 km

Hardrijder veroorzaakt ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 18-08-2018, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij de stoplichten van de kruising van de Guido Gezellestraat met de Alvarezlaan in Terneuzen heeft zaterdagmorgen een aanrijding plaatsgevonden waarbij drie voertuigen betrokken waren.


Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur. Volgens getuigen kwam een bestuurder van een zwarte Volkswagen Passat hard aanrijden over de Guido Gezellestraat richting de stoplichten. De bestuurder remde maar kon niet voorkomen dat hij op de kruising tegen twee andere auto’s aan botste.

De bestuurder kon zelf uit zijn wrak klimmen. Voor hem is een ambulance ter plaatse gekomen die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht. Een andere betrokkene is ter plaatse nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volgens de politie heeft de bestuurder van de Passat vermoedelijk meer dan 100 km/u gereden binnen de bebouwde kom. Hij kwam vanaf de Scheldeboulevard. De politie zoekt dan ook getuigen die het voertuig hebben zien rijden voor het ongeluk. Deze kunnen zich melden via 0900-8844.

Op dit moment wordt er nog technisch onderzoek gedaan en is de weg afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.B. (18-8-2018 om 19:25)
DE racebaan van Terneuzen! Is wachten op doden daar! Er wordt echt idioot hard gereden, maar eigenlijk overal in Zeeuws Vlaanderen, echte Aso-chauffeurs!!!
Piet (18-8-2018 om 18:15)
Wat een debiel, nooit meer zijn rijbewijs teruggeven.
Terneuzenaar (18-8-2018 om 17:54)
Poging tot moord bedoel je Kees
Robby (18-8-2018 om 17:05)
Helemaal mee eens Kees. Zo iemand moet niet achter het stuur zitten!
Kees (18-8-2018 om 15:11)
Oke rijbewijs invorderen en nooit meer terug geven en een EMG opleggen
Cookie-instellingen beheren