Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Brand in keuken van restaurant Tholen

Toegevoegd: 31-08-2018, 22.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In een restaurant aan de Kaaij in Tholen heeft vanavond brand gewoed in de keuken. De aanwezige gasten moest het restaurant verlaten.


De brand ontstond rond 20.20 uur in het fornuis en dreigde uit te breiden. De brandweer schaalde dan ook gelijk op naar een middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Na een minuut of tien was de brand onder controle en om 21.00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven.

Er zijn geen gewonden gevallen. De aanwezige gasten die in het restaurant aanwezig waren, moesten het pand verlaten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (3-10-2018 om 03:29)
iets je minder pittig koken jongens. Nee flauwekul hoor. Ben blij dat er geen slachtoffers zijn te melden. De brandweer was snel klaar, Neem aan dat het diner door de gasten weer is voort gezet. Aan tafel genoeg te bespreken.
Cookie-instellingen beheren