Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatie met geweld bij ruzie over kat

Toegevoegd: 04-09-2018, 10.48 uur
Arrestatie met geweld bij ruzie over kat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland De Jong

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond geweld gebruikt tijdens een hoog oplopend conflict over een kat. Dat gebeurde rond 19.00 uur in de Buitenhove in Middelburg.


Volgens de politie had de 57-jarige verdachte de kat van de buren in zijn huis en wilde hij deze om onduidelijke redenen niet teruggeven. De politie trachtte te bemiddelen en de verdachte ging in eerste instantie het gesprek met de politie aan, maar hij wilde uiteindelijk toch niet meewerken.

De agenten keerden terug met een machtiging en nadat was gedreigd de deur te forceren, opende de verdachte deze zelf maar. Hij probeerde echter wel direct een kopstoot te geven aan één van de agenten. De agent kon de slag nog net ontwijken en de man werd direct aangehouden. Hij verzette zich hierbij en de politie zag zich genoodzaakt om geweld te gebruiken.

De man is ingesloten en de kat is terug naar de rechtmatige eigenaar. De agent deed aangifte van poging tot zware mishandeling


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Statler (4-9-2018 om 13:01)
Hoe is het met de kat?
Jan (4-9-2018 om 12:19)
Tja de kat had het daar mischien wel beter vreten op zijn bord,en wat betref de politie die de kopstoot ontwijkte wel dat kan je verwachten ,dan moet je een andere beroep kiezen , Maar de aangifte tegen deze vent doen wel daar zijn de meningen over verdeeld denk ik want als een burger aangifte wilt doen ,dan heb je nog nooit zoveel leeuwen en beren gezien of gehoord van de heren/dames van de politie. JE MOET NIET HARDER BLAFFEN DAN DE HOND GROOT IS !!!!!
wim (4-9-2018 om 12:05)
blijf met je kletsen van iemand zijn dieren af moet bij ons ook niet gebeuren maar bij ons lopen de poezen niet buiten los
Hobo (4-9-2018 om 11:17)
Kon de agent aangifte doen op het politie bureau of moest hij ook eerst naar huis zijn computer opstarten en dan digitaal aangifte doen ???
Cookie-instellingen beheren