Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorzoeking in woning en auto Goes

Toegevoegd: 12-09-2018, 11.53 uur
Door: Roland De Jong

GOES - ln de Jacob Klaaijsenstraat in Goes heeft de politie woensdagochtend een doorzoeking gedaan in een woning. Ook is een personenauto doorzocht.


Verschillende agenten in uniform en in burger gingen vanochtend naar de rijtjeswoning. Binnen werden alle kamers doorzocht. Ook werden de kruipruimte en een schuurtje uitgekamd. Een Chevrolet Kalos die voor de woning stond, werd ook doorzocht. De politie heeft verschillende documenten uit de auto gehaald en veiliggesteld.

Politiewoordvoerster Esther Boot bevestigt de doorzoeking, maar kan op dit moment nog niet veel details verstrekken. Het is niet duidelijk of er aanhoudingen zijn verricht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren