Weerbericht:
In het noordoosten eerst mogelijk glad. Verder bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Politieheli dwingt stropers tot stoppen

Toegevoegd: 16-09-2018, 20.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

NEELTJE JANS - Een politiehelikopter heeft vanmiddag bij Neeltje Jans een auto met daarin verdachten van stroperij tot stoppen gedwongen.


De politiehelikopter werd opgeroepen na een melding over stroperij bij Neeltje Jans. De agenten hadden de verdachten al snel in beeld maar deze gingen er bij het zien van de helikopter vandoor. Op de op- en afrit van de N57 kon de helikopter de auto tot stoppen dwingen.

Agenten die inmiddels waren toegesneld konden de inzittenden aanhouden. Om hoeveel verdachten het gaat kon een woordvoerder vanavond nog niet zeggen. Er zijn enkele aanhoudingen geweest voor stroperij laat de politie weten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (18-9-2018 om 22:19)
Wat een drama half politie korps laten uit rukken en een helicopter en de hondenbrigade inschakelen voor drie vissers pffff gaat goed met de politie zeeland ga zo door toppers
Kees (18-9-2018 om 19:43)
John, beroepsvisserij mag tegenwoordig twee kistjes per week aan landen dus verdiep je eerst ergens in voordat je commentaar geeft. Dat het zwaar overtrokken is heb je gelijk in.
Box 3 (17-9-2018 om 21:54)
Kosten - baten analyse?
John (17-9-2018 om 21:36)
Voor een paar visjes een helicopter inzetten en een heel circus opzetten slaat helemaal nergens meer op. Je wordt in dit Nederland als een zware crimineel behandeld als je een paar zeebaarzen mee wil nemen terwijl de beroepsvisserij vrolijk duizenden kilo's mag aanlanden. Meten met 2 maten is dit! Of alles verbieden of alles vrijgeven!
Cookie-instellingen beheren