Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Vrachtwagen gekanteld bij Bruinisse

Toegevoegd: 17-09-2018, 20.35 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de hoofdrijbaan van de N59 bij Bruinisse is maandagavond een vrachtwagen gekanteld. Er raakte ook een personenauto beschadigd.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.35 uur op de rotonde bij de kruising met de Groeneweg en de Rijksstraatweg . Direct werden zowel de ambulancedienst als de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Eén persoon raakte volgens de politie lichtgewond.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtwagen, welke geladen was met peren, weer overeind te zetten. Tot dat gebeurd is, is de weg ter plaatse deels afgezet. Op dit moment wordt gewerkt aan het leeghalen van de vrachtwagen. Hierna kan worden geborgen. Verkeer vanuit Bruinisse richting Zierikzee moet omrijden via de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren