Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gedumpte vaten gevonden bij N286 Tholen

Toegevoegd: 19-09-2018, 16.48 uur - Update: 19-09-2018, 18.35 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Langs de Nieuwe Postweg (N286) bij Tholen zijn woensdagochtend verschillende gedumpte vaten aangetroffen. Ook in Scherpenisse werd een dumping ontdekt.


Volgens een politiewoordvoerder werd de dumping in Tholen aan het einde van de ochtend gemeld. Er was sprake van 7 grote blauwe vaten en één kleinere blauwe jerrycan. Deze lagen allemaal in een sloot. Er lijkt sprake te zijn van drugsafval maar de politie kan hier geen duidelijkheid over verschaffen. Er is in ieder geval zeker sprake van chemisch afval.

De vaten lagen op het grondgebied van de Provincie Zeeland en die heeft op haar beurt de afdeling Incident Management Milieutechniek van Strukton ingeschakeld. Rond 17.45 uur had Strukton de vaten uit de sloot gehaald. Er werden ook een graafmachine en een tankwagen ingezet.

Volgens de politiewoordvoerder is de herkomst van de vaten niet duidelijk en zijn er vooralsnog onvoldoende aanknopingspunten voor nader onderzoek. De dumping in Scherpenisse werd gedaan in de Spuidamstraat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-9-2018 om 07:24)
Het ergste is die rommel die opgeruimd moeten worden betalen wij ook aan mee het zij aan gemeenten of waterschap belastingen, jammer dat het niet gezien is ik vraag me steeds meer af waar komt die rommel vandaan die de rommel levert..
AD. (19-9-2018 om 22:17)
Het moet toch mogelijk zijn om de leveransiers van dit spul te controleren waar ze met dit spul blijven en aan wie ze dit leveren maar ook dat komt uit het zwarte cicuit en daar blijft iedereen liever uit de buurt want die zitten in de bovenwereld .
jan (19-9-2018 om 20:16)
Zeeland de witte eilanden in Nederland wel genoemd !!
Lex (19-9-2018 om 18:35)
Kost wat !!!
Piet (19-9-2018 om 18:23)
Naar mijn mening moet je hier geen woorden aan vuilmaken maar accuraat handelen. Kijk goed rond in je omgeving en filter die patsers in dikke wagens er eens uit. In Vlissingen en Terneuzen zal het zeker helpen en ik denk op deze plaats ook. Van mij mag je ze ook gelijk berechten met een k...l
Cookie-instellingen beheren