Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 69 km

Grote brand in schuur Krabbendijke

Toegevoegd: 25-09-2018, 10.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - In een landbouwschuur aan de Noordschans bij Krabbendijke is vanmorgen een brand uitgebroken. De schuur is inmiddels ingestort.


De brand werd rond 08.30 uur ontdekt en al snel opgeschaald naar een grote brand. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur volledig in brand. Achter de schuur lagen strobalen, die ook in brand stonden. Volgens de Veiligheidsregio is er een kleine hoeveelheid asbestverdacht materiaal aangetroffen. Dat ligt in een aangrenzende perceel, wat niet toegankelijk is voor anderen. Een gespecialiseerd bedrijf zal nog kijken of het materiaal inderdaad asbest bevat.

Rond 09.30 uur kwam het sein brand meester. De brandweer denkt nog wel even nodig te hebben voor het nablussen van de brand. Bij de brand in Krabbendijke kwam veel rook vrij, over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren