Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man in woning Wissenkerke

Toegevoegd: 18-11-2018, 23.23 uur - Update: 19-11-2018, 00.53 uur
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - In een woning aan de Wilhelminastraat in Wissenkerke op Noord-Beveland is zondagavond laat een dode man gevonden. Politie-onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er geen sprake was van een misdrijf.


Het lichaam van de man werd aangetroffen nadat rond 21.35 uur een melding van een reanimatie was gedaan. Op die melding gingen twee ambulanceteams, een politie-eenheid, first responders van de brandweer in Kamperland en een traumahelikopter af.

De komst van de helikopter werd geannuleerd toen deze vlakbij Melissant vloog. De andere hulpverleners kwamen nog wel ter plekke maar zij konden niets meer voor het slachtoffer doen. De afdeling Forensische Opsporing van de politie en een GGD-arts gingen vervolgens ter plekke om nader onderzoek te doen naar het overlijden van de man.

Rond 00.35 uur meldde de politie dat het politie-onderzoek naar de dood van de man werd afgerond omdat de recherche inmiddels had geconstateerd dat de man niet stierf als gevolg van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750