Weerbericht:
Vannacht kans op mistbanken, zondag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek dodelijk ongeluk N61 afgerond

Toegevoegd: 01-12-2018, 21.04 uur - Update: 01-12-2018, 21.41 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij de Middenweg (N61) in Hoek heeft de politie inmiddels het sporenonderzoek afgerond naar de toedracht van het fatale ongeluk dat daar aan het einde van de middag plaatsvond. De identiteit van de slschtoffers is inmiddels bekend.

Nadat eerst sporenonderzoek was gedaan door de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft de brandweer rond 20.00 uur het slachtoffer, een 61-jarige man uit het Belgische Niel, uit de auto gehaald. Hierna heeft bergingsbedrijf Vermaat het voertuig getakeld en afgevoerd. Rond 20.45 uur was de fietstunnel weer vrij en kon ook het laatste stukje van de rotonde weer worden opengesteld.

De personenauto blijkt via binnencirkel van de rotonde recht op het talud te zijn afgereden. De auto kwam tot stilstand tegen de betonnen rand van de lager gelegen fietstunnel. Naast de omgekomen man zat er ook nog een tweede man in de auto; een 36-jarige inwoner van het Belgische Vilvoorde. Deze is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietsersbond Zeeuws Vlaanderen (2-12-2018 om 09:16)
Dan nog van geluk spreken dat er zich geen (brom-)fietser in de tunnel bevond. Misschien toch nog een idee om een reling te plaatsen, zodat dit niet meer voor kan komen.