Babymelk in beslag genomen bij controle

Toegevoegd: 11-12-2018, 21.34 uur

Een lading babymelkpoeder werd in beslag genomen.
Een lading babymelkpoeder werd in beslag genomen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Op het bedrijventerrein bij Sint-Maartensdijk zijn dinsdagmiddag verschillende panden gecontroleerd. Hierbij is poeder voor babymelk in beslag genomen.

Volgens de wijkagenten van Tholen-Steenbergen vond de controle plaats in het kader van de strijd tegen ondermijning. Naast de politie deden ook de gemeente Tholen en de Belastingdienst mee. Tijdens de controle werden enkele mogelijke overtredingen op het gebied van de milieuwetgeving geconstateerd. De gemeente gaat hier mee aan de slag.

In een loods werd een grote hoeveelheid opvolgmelk van Nutrilon aangetroffen. Volgens de politie bestaat het vermoeden dat met de houdbaarheidsdatum is geknoeid en daarom is de melk in overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-12-2018 om 07:13)
Gelukkig.im beslag genomen maar hoe komt dat nu in St Maartensdijk terecht waar geen productie van babymelk word geproduceerd of verwerkt gelukkig dat die rommel gevonden is wat een berg ellende mee is kunnen ontstaan. Wat te gewetenloze mensen die daar aan mee werken.