Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelauto botst tegen boom Stavenisse

Toegevoegd: 21-12-2018, 02.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - Bij een eenzijdig ongeval in Stavenisse is donderdagavond een man gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.


De automobilist reed rond 19.45 uur over de Annavosdijk toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. Het busje botste tegen een boom en kwam zwaar beschadigd tot stilstand. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder uit zijn voertuig kon komen werd de brandweer opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer was de man reeds zelf uit zijn voertuig gekomen. Hij is onderzocht in een ambulance en vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft het wegdek schoon gemaakt en geassisteerd met het bergen van het voertuig. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus weggesleept.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren