Man valt in water Londensekaai Middelburg

Toegevoegd: 21-12-2018, 03.22 uur

Met behulp van een ladderwagen is de man aan wal gebracht.
Met behulp van een ladderwagen is de man aan wal gebracht.
1
© Foto: Jordan Pinas
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een man is donderdagavond met zijn fiets in het water gevallen langs de Londensekaai in Middelburg.

De hulpdiensten werd rond 21.40 uur opgeroepen na de melding van de drenkeling. De brandweer, politie en ambulances rukten met spoed uit. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Agenten die als eerste ter plaatse waren hebben de man uit het water gehaald op en een woonboot gelegd. Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is de man aan wal gebracht.

Hier is het slachtoffer onderzocht in een ambulance en vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (22-12-2018 om 15:36)
Te smal fietspad? Er is tussen te auto's die geparkeerd staan en de woonarken helemaal geen fietspad! "Waar is de politiek?" Aan de overzijde van het kanaal, Stadskantoor aan de Kanaalweg. Wel oppassen als u de brug oversteekt dat u geen nat pak haalt...
Max (21-12-2018 om 08:55)
Zeker ook een te smal fietspad..........Waar is de politiek ?! Onmiddellijk maatregelen nemen natuurlijk............ We moeten immers overal politiek gewin uit slaan. Ik ben benieuwd.