Bestuurder ongeluk Nieuwdorp mogelijk dronken

Toegevoegd: 21-12-2018, 12.00 uur

De auto van de man raakte zwaar beschadigt.
De auto van de man raakte zwaar beschadigt.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - De bestuurder van het ongeval in Nieuwdorp afgelopen nacht reed mogelijk onder invloed van alcohol. Dat laat de politie weten.

De 29-jairge man uit Terneuzen botste rond middernacht op de Bernhardweg West achterop een vrachtwagen. Er ontstond een ravage en de hulpdiensten kwamen ter plaatse omdat de man mogelijk bekneld zou zitten. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Omdat de man een blaastest weigerde is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen omdat de politie hem verdenkt van het rijden onder invloed. In afwachting van de uitslag hiervan is zijn rijbewijs ingevoerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750