Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto tegen gevel na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 24-12-2018, 00.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is zondagavond een vrouw gewond geraakt. Haar auto botste tegen een gevel van een woning na een aanrijding.


Rond 22.40 uur kwamen op de Paul Krugerstraat ter hoogte van de Bloemenlaan twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam tegen een gevel van een woning tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonde vrouw naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over de ernst van haar verwoningen is nog niks bekend gemaakt.

Beide voertuigen liepen schade op en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Ook de gevel van de woning raakte beschadigd. De weg was vanwege de afhandeling van het ongeluk tot 00.15 uur afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren