Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Ossenisse had gedronken

Toegevoegd: 06-01-2019, 12.29 uur
Het ongeval bij Ossenisse afgelopen nacht.
Het ongeval bij Ossenisse afgelopen nacht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OSSENISSE - De automobilist die afgelopen nacht met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom botste bij Ossenisse was onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Een getuige meldde het ongeval rond 02.45 uur op de Westdijk. Toen de hulpdiensten arriveerden bleken er vijf jongemannen in de auto te hebben gezeten. De mannen waren op eigen kracht uit het voertuig gekomen. Zij zijn allemaal nagekeken door medewerkers van de ambulance. Drie van de vijf inzittenden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Van de bestuurder, een 23-jarige man uit Ossenisse, is tevens een bloedproef afgenomen om te kijken hoeveel hij gedronken had. Een blaastest op straat wees uit dat hij onder invloed was. Zodra de uitslag van dit bloedonderzoek bekend is zal proces-verbaal tegen de man opgemaakt worden voor rijden onder invloed.

Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is een melding gedaan naar het CBR. Zij gaan onderzoeken of de man nog wel geschikt wordt geacht om zijn rijbewijs te behouden. De zwaar beschadigde auto kon niet meer rijden en is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roy (8-1-2019 om 14:49)
Wat een voorbeeldige mensen reageren er weer allemaal !! Krijgen nooit een boete , betalen alles op tijd en veroordelen steeds iedereen heel snel . Dat de bestuurder mogelijk teveel gedronken heeft is fout !!! Maar wie maakt er geen fouten in zijn leven ? Dit is een zeer nette jongen en denk dat hij het wel begrepen heb dus mss al die nutteloze veroordelingen eens achter wege laten.
Goesenaar (7-1-2019 om 19:51)
Dit soort chauffeurs met onverantwoord rijgedrag lange tijd rijbewijs invorderen en cursus laten volgen. Chauffeur mag van geluk spreken dat hij geen dode op zijn geweten heeft. Dit had anders kunnen aflopen.
Ja-Ja (7-1-2019 om 06:00)
Nogmaals. 0 % alcohol en drugs in het verkeer. En echt ZWARE straffen ,zonder vermindering Maar ik zal we leen roepende in de woestijn zijn. Het zal pas veranderen als er een "belangrijk"iemand word doodgereden.[sorry]
Klaas Kloosterzande (6-1-2019 om 18:21)
Rijbewijs nooit meer terug geven!! Gevaar voor andere onschuldige mensen. Kereltje van 23 kan vaak nog niet fatsoenlijk auto rijden, laat staan met drank op! Inhouden dat rijbewijs en nooit meer op de weg laten komen!!!
Moeder (6-1-2019 om 18:18)
Dat er nog steeds mensen zijn die met alcohol op achter het stuur gaan zitten, ongelofelijk. Ze hebben trouwens wel geluk gehad zeg!
Cookie-instellingen beheren