Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist reed door na botsing

Toegevoegd: 08-01-2019, 11.27 uur
De 69-jarige man uit Westdorpe bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.
De 69-jarige man uit Westdorpe bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De veroorzaker van het ongeluk maandagavond bij de brug over het Kanaal van Gent naar Terneuzen bij Sas van Gent reed na de botsing door. Hij verkeerde onder invloed.


Volgens de politie gebeurde het ongeluk kort na 21.00 uur. Een 37-jarige automobilist uit Sas van Gent stond op de Oostpoortweg met zijn voertuig stil voor de gesloten slagbomen van de openstaande brug. Een andere auto reed tegen de achterzijde van het voertuig tegen de man uit Sas van Gent. De bestuurder reed vervolgens echter door.

De politie ging naar de doorrijder op zoek en trof deze even later aan. De auto bleek te zijn bestuurd door een 69-jarige man uit Westdorpe. De man bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij blies 530 Ug/l. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De politie gaat hem nog horen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren