Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Aagtekerke overleed na val

Toegevoegd: 10-01-2019, 11.01 uur - Update: 10-01-2019, 12.21 uur
Onderzoek bij de watergang aan het Bergwegje waar de man werd aangetroffen.
Onderzoek bij de watergang aan het Bergwegje waar de man werd aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - De persoon die gisteren levenloos werd aangetroffen in een watergang bij Aagtekerke is om het leven te zijn gekomen als gevolg van een val. Het slachtoffer is een 81-jarige man uit Domburg. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Het lichaam werd rond 12.30 uur aangetroffen in de watergang 'Sint Jan ten Heere Sprink' naast een akker tussen de Roosjesweg en het Bergwegje. De politie stuurde vervolgens diverse eenheden ter plekke. Het Bergwegje werd afgezet en de recherche kwam ook ter plaatse.

De auto van de man bleek bij de kunstpalmboom aan het Bergwegje te staan. Het lichaam lag een stuk verderop in het water. Door de recherche werd ter plaatse onderzoek gedaan. Woensdagavond is een schouw gedaan op het lichaam. De politie liet gisteren al weten er rekening mee te houden dat het slachtoffer wellicht was uitgegleden.

Onderzoek heeft nu bevestigd dat er inderdaad sprake was van een val. Of de man inderdaad uitgleed of wellicht ten val kwam doordat hij onwel werd, is overigens niet duidelijk geworden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren