Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 17-01-2019, 10.54 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een bestuurster van een snorfiets is vanmorgen in Vlissingen ten val gekomen na een botsing met een personenauto.


De aanrijding vond rond 09.40 uur plaats op de Nieuwe Zuidbeekseweg. De vrouw op de snorfiets reed over het fietspad en werd hier vermoedelijk aangereden door de personenauto.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurster heeft onderzocht, maar deze raakte niet gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-1-2019 om 09:07)
Makkelijk om de gemeente de schuld te geven, maar als bestuurder (auto EN (brom/snor) fietser moet je gewoon uit je doppen kijken. Voorrang geven als dat moet en geen voorrang nemen als je het hebt... Als iedereen zich aan de regels houd en zoals Ja-Ja zegt BETER kijken, dan gebeurt er veel minder! Ik kom meerdere malen per week op deze parkeerplaats de afgelopen jaren, ook tijdens spitsuren van scholen, maar nog nooit een ongeluk of bijna-ongeluk gehad
Erik (17-1-2019 om 18:36)
Allereerst sterkte voor zowel de snorfietser als de automobiliste. Deze locatie, de ingang naar het winkelcentrum, is een onoverzichtelijke, en dus gevaarlijke plek. Ik sta er van te kijken dat er niet vaker (ernstige) ongelukken gebeuren op die plek. (Zijn er al verschillende geweest). (Brom) fietsers, die van beide kanten, één fietspad moeten gebruiken, auto's die af en aan de parkeerplaatsen op moeten rijden, vanaf zowel links als rechts, kortom, onoverzichtelijk en vragen om ongelukken.... :-(
Ja-Ja (17-1-2019 om 17:11)
Met helm op had er ook een botsing geweest. Automobilisten [de sterkste in het verkeer] moeten BETER uitkijken. Fietser, bromfietsers ,enz moeten ook BETER uitkijken. Als zwakke verkeersdeelnemer verlies je altijd,ook als je voorrang had/heeft. En de patsers moeten van de weg.U kent ze wel. Politie vooral uw taak.
Clara (17-1-2019 om 12:31)
Het is hier al zo vaak gebeurd ,en bijna dagelijks gebeurt het enkele keren bijna, het is wachten op de eerste dode. In de zomer is het nog erger want zoals u op de foto kunt zien is de gemeente is zo slim geweest om op deze gevaarlijke kruising naar en van het winkelcentrum pal op de hoek bomen te planten waardoor het zicht nog minder is, bestuurders van busjes en vrachtwagens waar er hier per dag toch meer dan tien komen om de winkels te bevoorraden kijken nu recht in de bomen en moeten dan ook nog fietsers en bromfietsers zien te ontwijken.
Cookie-instellingen beheren