Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon uit auto geknipt na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 27-05-2024, 18.50 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Brandweerlieden hebben maandagmiddag een vrouw uit een auto geknipt na een aanrijding op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. De vrouw zat ruim drie kwartier in het voertuig.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 17.10 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de kruising bij de Bloemenlaan. Direct na de melding schoten niet alleen politie- en ambulancemedewerkers te hulp, ook de Vlissingse brandweer rukte met spoed uit.

De brandweer heeft het dak opengeknipt van de zwarte Audi waarin het slachtoffer zat. Nadat zij rond 18.00 uur was bevrijd, is ze even later met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd. De politie heeft van hem een verklaring opgenomen.

Vanwege het ongeluk moest de kruising enige tijd volledig worden afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen getakeld. Rond 18.40 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (1-6-2024 om 20:48)
Het is wel hard gegaan... Sterkte en beterschap.
R (28-5-2024 om 11:58)
Prima zicht. Drukte wel toegenomen toen ze de buizen in de Flinklaan hebben weggehaald thv de VSV eind 80.
De hoge hoed (27-5-2024 om 21:41)
Het is natuurlijk wel duidelijk wat hier is gebeurd. De vrouw in de Audi heeft de stationwagen over het hoofd gezien en is linksvoor hard geraakt waardoor de auto met hoge G kracht een zwaai naar rechts heeft gemaakt. Dat ze het dak eraf knippen kan te maken hebben met haar nek en andere verwondingen zodat ze kon worden gestabiliseerd. Veel sterkte toegewenst voor deze vrouw en de chauffeur van de stationwagen. Hopelijk valt het mee en herstelt ze volledig.
Buurtbewoonster (27-5-2024 om 21:21)
Zoveelste keer daar! Wanneer gaat er wat veranderen? Haal die *piep" bosjes ook weg gemeente Vlissingen!! Je ziet niet wat eraan komt! Moet er eerst iemand dood gaan voordat er war gaat veranderen?
job (27-5-2024 om 19:45)
Gezien de drukte en paseermomenten op dat punt, vallen de ongelukken nog mee. toen vlissingen dit aanlegde woonden er hier 1500 man minder maar toch waren er partijen die aangaven bij bevolkingsgroei dat een rotonde beter was. Ongeluk 480 nu dus sinds aanleg. En er moeten nog meer mensen komen.......... Sterkte voor de slachtoffers zag er heftig uit.
een inwoner (27-5-2024 om 19:40)
Zie een bord er by staan 30 km ???
Cookie-instellingen beheren